Topli napitki Monin z izvrstnimi okusi

Naj vam čarobne mešanice okusov Monin v zimskih dneh polepšajo jutro, popoldne ali večer.

Privoščite si kavo Latte macchiato, kavo Mocha, kakav, aromatizirano mleko, vročo čokolado ali kuhano vino in mu dodajte vaš najljubši Monin sirup ali preliv.

topli_napitki_monin_z_izvrstnimi_okusi.jpg

sestavi_si_svoj_smoothie.jpg

Sestavite si sami svoj smoothie

Draga družba, spet imamo za vas nekaj NOVEGA

V naših slaščičarnah si lahko sami sestavite svoj smoothie, ki vas bo prijetno osvežil in napolnil z vitamini poletju naproti. Na voljo je 3 dcl za majhne in 5 dcl za velike smutiljubce;)

nove_presne_tortice.jpg

NOVO presne tortice

Prideš poskusit našo slastno ponudbo presnih tortic, s katerimi se lahko posladkaš brez slabe vesti, saj niso toplotno obdelane, zato se v njih ohranijo vsi encimi, vitamini, minerali in ostala hranila? Na zdravje in sladek tek ;)


sadni_namazi.jpg

Sadni namazi

Se še spomnite mamine domače marmelade? Tudi nas je spodbudila, da smo vnovič obudili to sladko tradicijo in za vse, ki obožujete sadne namaze, pripravili štiri pravljične okuse.

Vsi naši sadni namazi so ročno izdelani po domačih receptih naših mam in babic - BREZ umetnih arom, ojačevalcev okusa in barvil. Naj vam veselo teknejo;)


Sladko presenečenje

Sestavi sladko presenečenje iz minjonov, makronov in mafinov in razveseli svoje domače, prijatelje ali poslovne partnerje z okusnimi slaščicami kavarne – slaščičarne DelaCreme.

Za 15 evrov prejmete 16 kosov teh slaščic, po vašem izboru, v lično zavitem darilnem paketu. Z veseljem bomo sprejeli vaše naročilo na telefonu: 070 882 337.

sladko_presenecenje.jpg
070 882 337

© 2017 Engrotuš d.o.o.