Mojstri pogostitve

Po dobrem vzdušju, prešerni družbi in slastni hrani se pozna vsak dober dogodek.

In kjer se druži domača in tuja smetana, nikoli ne manjkajo De la Crême dobrote.

V naši desetletni tradiciji pogostitev smo številnim podjetjem in gurmanom s slastnimi De la Crême dobrotami pomagali obeležiti velike priložnosti.

V bogati in raznoliki De la Crême catering ponudbi so zagotovo tudi takšne dobrote, po katerih se bodo še dolga leta z veseljem spominjali tvojega dogodka. Mi pa se bomo potrudili, da tvoje goste na pikniku, sprejemu, obletnici, banketu, poslovnem srečanju, poroki ali osebnem prazniku očaramo tudi z okrasitvijo jedi v tvojih najljubših barvah, z brezhibno postrežbo in drobnimi finesami, ki bodo dogodku vdihnile potrebno svečanost.


De la Crême dobrote v gosteh

Dober dogodek nahrani dušo, je poezija očem in tihožitje ubranih okusov.

Mojstre pogostitve spoznaš po izbranih finesah pri okrasitvi prostora, dekoriranju jedi in profesionalni postrežbi, ki zna prisluhniti željam slehernega gosta. De la Crême pogostitve pa odlikujeta tudi popolna prilagodljivost in inovativnost pri izpolnjevanju gostiteljeve vizije dogodka.

Desetletje izkušenj pri pogostivah na najrazličnejših zasebnih in poslovnih dogodkih nam omogoča, da tudi tvojo vizijo dogodka do potankosti pričaramo gostom.

S skrbno pripravljenimi jedmi iz najbolj kakovostnih in svežih sestavin naslikamo slastne umetnine iz vseh kulinaričnih kotičkov sveta v obliki slanega hladno – toplega bifeja, finger food prigrizkov, atraktivnih slaščic na palčkah, prelestnih krem, rezin, finega peciva, osvežilnih sladoledov ali prestižnih minjonov. Z veseljem pa tudi osebno svetujemo pri izbiri prireditvenega prostora in glasbenih izvajalcev, da lahko na dogodku v miru uživaš v svoji vlogi gostitelja.

Z veseljem pa tudi osebno svetujemo pri izbiri prireditvenega prostora in glasbenih izvajalcev, da lahko na dogodku v miru uživaš v svoji vlogi gostitelja.


Naročila

Svoje naročilo za pogostitev nam lahko zaupaš po telefonu na 059 73 3717, od ponedeljka do petka med 9.00 in 14.00 uro in ob sobotah med 8.00 in 12.00 uro, ali pošlješ na elektronski naslov: catering@delacreme.si

Da bo odločitev lažja, te vabimo, da si našo slastno catering ponudbo ogledaš v galeriji De la Crême dobrot. Z veseljem pa bomo skupaj s tabo načrt za pogostitev na tvojem dogodku izdelali tudi osebno.

narocila.jpg
070 882 337

© 2017 Engrotuš d.o.o.