Mojstri slaščic

Pravi slaščičarski mojstri vedo, da je edini recept za sladki uspeh harmonija neponovljivega okusa in dovršenega videza.

Že več kot desetletje si prizadevamo bogate in raznolike sladke okuse iz vse Evrope uvrstiti v našo De la Crême ponudbo. Posebej ponosni smo na domačo sladko tradicijo gibanic, štrudljev, potic in domačih piškotov, ki jo skrbno negujemo in nadaljujemo. Z raznoliko in okusno De la Crême ponudbo malim in velikim sladkosnedom polepšamo čisto vsak dan v letu.

In ker pravi slaščičarski mojstri nikoli ne počivajo, naše slaščičarsko znanje ves čas poklicno izpopolnjujemo na sejmih in delavnicah po vsem svetu. A, ker slaščice niso le naš poklic, ampak sladka strast, uživamo tudi v obujanju davno pozabljenih receptov in urimo naše ročne spretnosti v modernih slaščičarskih trendih.

test1.jpg


Sladki recept za popoln okus

»Logika te pripelje od točke A do točke B. Domišljija te pripelje kamorkoli.«

Albert Einstein
 

Vse De la Crême slaščice pripravljamo ročno iz svežih in skrbno izbranih sestavin po lastnih receptih. Zaradi ročne izdelave je vsaka naša sladka umetnina edinstvena. Vsaka okrasna figurica, ki pride izpod spretnih rok De la Crême slaščičarjev, pa sladka mala umetnina.


Sladke nagrade

Najslajša nagrada je desetletje sladkih nasmehov najzahtevnejših sladkosnedov. 

  • Zlata medalja za »Sladko omizje« na 54. Gostinsko turističnem zboru: Gregor Krašek, Brigita Keblič in Darja Žnidar (Podčetrtek 2007)
  • Bronasta medalja za 5-nadstropno poročno torto »Čokoladna razigranost« na 56. gostinskem zboru (Maribor 2009)
  • Bronasto priznanje v pripravi prekmurske gibanice: Gregor Krašek in Dušan Voga, Murska Sobota 2004


sladki_koticki.jpg

Sladki kotički

Naj tvoj dan zadiši po slastnem rogljičku, dobri kavi in jutranjem časopisu. Tvoje popoldne po okusnem eko čaju in prelestnem mafinu. Večer s prijatelji pa po tvojem najljubšem naravnem soku, domačem piškotu velikanu, razigranih sladicah na palčkah ali po tihožitju okusnih rezin in tort, ki zadovoljijo še tako zahtevne sladokusce.

Privošči si sladko razvajanje v dvoje. Sladko pokušino s prijatelji in najdražjimi. Ali pa si utrgaj sladki trenutek samo zase. Vabimo te v De la Crême slaščičarne in kavarne v Planet Tuš Celje, Kranj ali Maribor.

Sladki De la Crême kotički so odprti vsak dan v tednu in ustvarjeni za krepčilne postanke med nakupovanjem ali prijetno druženje z najdražjimi. Z veseljem pa ti bomo pomagali tudi pri izbiri sladkega darila za poslovne in srčne partnerje ter se posvetili tvojim sladkim željam za rojstnodnevne, poročne in praznične torte ali pogostitve na posebnih dogodkih.

070 882 337

© 2017 Engrotuš d.o.o.